dvereaokna.eu


Ochrana osob. údajov

Podmienky ochrany osobných údajov

V prípade spracovania osobných údajov, ktoré je založené na súhlase dotknutých osôb pre účely zasielania obchodných oznámení a na účely iných aktivít priameho marketingu internetového obchodníka.

 

Ochrana osobných údajov

 

  1. TOTOŽNOSŤ A KONTAKTNÉ ÚDAJE SPRÁVCA

  • 1. Správcom Vašich osobných údajov je spoločnosť:

            Juraj Šušota, Stránske 179, 01313 Stránske (ďalej len "správca").

  • 2. Kontaktné údaje správcu sú nasledujúce:

            Juraj Šušota

            Stránske 179

            01313 Stránske

            IČO: 43887821

            DIČ: 1072935457,

            Spoločnosť zapísaná na OÚ Žilina spis.č.OŽP-I/2006/08736-2/CR1 č.registrácie 580-39472,

            e-mail: jurajsusota@azet.sk ,

            tel. číslo: +421904549538, +421902631533

            web: www.cukrardekor.sk

  • 3. Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov

 

  1. ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • 1. Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "nariadenie").

 

  1. ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • 1. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie Vami objednaného tovaru, daňových dokladov za Vami objednaný tovar.

 

  • 2. Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 nariadenia.

 

 

  1. DOBA ULOŽENIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

  • 1. Doba, po ktorú budú Vaše osobné údaje správcom uložené, sú 3 roky, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (na tento účel spracovania).

 

  1. PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

  • 1. Prijemcami Vašich osobných údajov sú sprostredkovateľské spoločnosti vďaka, ktorým je možné Vám objednaný tovar doručiť. Spoločnosti sú Slovenská pošta a.s., Direct Parcel Distribution SK s.r.o., Zásielkovňa s.r.o..
  • 2. Ďalšími príjemcami Vašich osobných údajov budú firmy Bohemiasoft s.r.o. (prevádzkovateľ eshopového systému WEBAREAL), firma Unihost s.r.o. (správca serverov) firma Casablanca INT (prevádzkovateľ dátového centra) a firma Spoločnosť Websupport, s.r.o. (poskytovateľ domény).

 

 

  1. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

 

  • 1. Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovanie, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov, a ďalej právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.

 

  • 2. Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na email: jurajsusota@azet.sk

 

  • 3. Ak by ste sa domnieval(a), že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť u dozorného úradu, ktorým je: Úrad na ochranu osobných údajov SR, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovenská republika, e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk , web: dataprotection.gov.sk/uoou/sk .

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 24.5.2018

M2Y5ZT